Proiect PETROM


INFORMAȚII proect

La rebranduirea benzinariilor Petrom societatea noastra participa cu 3 echipe a cate 4 alpinisti utilitari profesionisti specializati in montara structurilor metalice si a elementelor aplicate, inclusiv realizarea instalatiilor electrice. Echipele de lucru au respectat regulile si procedurile in statie impuse…

Client: PETROM

Tip: Montaj Elemente Fatada, Montaj Reclame, Electrica

Tip:

La rebranduirea benzinariilor Petrom societatea noastra participa cu 3 echipe a cate 4 alpinisti utilitari profesionisti specializati in montara structurilor metalice si a elementelor aplicate, inclusiv realizarea instalatiilor electrice.

Echipele de lucru au respectat regulile si procedurile in statie impuse de beneficiar si standardele de securitate cu delimitarea zonei de lucru si imprejmuirea acesteia, demontajul elementelor inlocuite si montajul elementelor noi efectundu-se in conditii de maxima siguranta.

Dupa finalizarea lucarilor tot echipele noastre s-au ocupat si de verificarea din punct de vedere calitativ a elementelor montate, punerea in functiune si efectuarea probelor.